سفارش تبلیغ
صبا ویژن
یادآوری های فکری
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
  ابراهیم طالبی دارابی[0]
 

دوستدار دانش و ارزش

  لوگوی دوستان
 
    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 2
کل بازدید : 7001
کل یادداشتها ها : 41

نوشته شده در تاریخ 102/12/24 ساعت 10:52 ص توسط ابراهیم طالبی دارابی


 

فرزند یک کاسب پولدار همدانی!

نویسنده: قم. دامنه ابراهیم طالبی دارابی

پسر این پولدار همدانی دلش خیلی جبهه می‌خواست. پدر اما دائم مانع می‌شد. تا آن حد ممانعت که رفت برایش ماشین خوشرنگ خرید که از جبهه‌رفتن منصرفش کند. اما ببینید این پسر چه که نکرد. رفت ماشین خوشگلش را فروخت، پولش را داد به ستاد کمک‌های مردمی جبهه. برو بالاتر؛ علاوه بر هدیه‌ی ماشینش به جبهه، خود هم به لشکر انصارالحسین همدان شتافت و در سرانجام در عملیات فاو شهید شد. عین این شهید بودن آیا غبطه ندارد؟! کلاً بچه‌رزمنده‌های همدان برای فاو بسیار فداکاری کرده بودند، همچنین برای مرصاد علیه‌ی آن سازمان ترور و نفاق.

 

یک چیز دیگر هم بگویم، هر رزمنده -از ارتش تا سپاه و از سپاه تا بسیج و کمیته و جهاد سازندگی- پایش به جبهه باز شده بود اینک بداند شاید مستقیم شیمیایی نشده باشد، اما یقین کند دچار استشمام این نوع سلاح مخرب شد ه است، عموم رزمندگان فضای مسموم را بو کشیدند و ازین صدمه بی‌نصیب!! نماندند که غرب به صدام‌حسین هدیه می‌کرد؛ نه با پول و فروش، مفت و رایگان برای درهم‌کوباندن انقلاب ایران. چرا؛ چون ایران تنها انقلابی بود که به تمدن غرب وابسته نشد و به اَسرار و خطاهای این تمدن آگاهی داشت و از دولت‌های سوداگر دموکراسی لیبرالی دروغین تبعیت نمی‌کرد؛ پس باید درهم کوبیده شود. بگذرم. من کتاب "سرباز سالهای ابری" را اثری مفید می‌دانم که سه شنبه 15 اسفند 1402 این کتاب را در سایتم دامنه معرفی کردم. سرگذشت آن شهید هم در ص 343 این کتاب ذکر شده است. حالا تیتر هفته‌نامه‌ی سرافرازان (21 اسفند 1402) را فقط دید بزنید؛ سازمان ملل متحد! هیچستانی همیشه‌نگران. این سازمان نه حالا برای غزه قادره کاری توانَد کند، نه آن زمان ایران زیر بمب‌های شیمیایی امان نداشت.







  پیام رسان 
+ معمولا" روزمان را با یک ذکری، آیه‌ای، زمزمه‌ی زیر لبی آغاز می‌کنیم. لای قرآن را گرفتم. آیه‌ی 16 ق آمد: و نَعلمُ ما توسوِسُ بِهِ نفسُهُ... ترجمه انصاریان: و همواره آنچه را که باطنش به او وسوسه می‌کند، می‌دانیم. المیزان را دیدم. مرحوم علامه تفسیرش اینه: بدیهی است خدایی که از امور نفسانی و خفیه انسان آگاه است، علم او همه چیز را فراگرفته، به طریق اُولی از سایر امور ظاهری و باطنی انسان نیز باخبر است.

+ حکیمی (نمی‌دانم کدام حکیم) گفت: چهار چیز بر چهار چیز بخندد: اَجل بر اَمل، قضا بر حذَر، تقدیر بر تدبیر، قسمت بر کوشش. برگرفته از صفحه‌ی صد و سی و شش کتاب «مرموزات اسدی در مزمورات داودی» نوشته‌ی حکیم نجم‌الدین رازی. تصحیح و تعلیقات دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی.

+ مرحوم علامه گفتند: «رسیدن به مقصد و مقصود با انجام واجبات و ترک محرمات میسر می گردد». شائقم پای منبر روحانیان پارسا بنشینم از دانش بیاموزم. برای هجرت‌های تبلیغی‌شان، ارزش بی‌شمار قائلم. منبر موجب می‌شود رفتار چهره‌به‌چهره رخ دهد، انتقال دانش و ارزش تسهیل گردد، میان مبلّغ + مردم نیکی رد و بدل شود. البته منبری با حرف‌هایی پژوهش‌شده و بیان‌هایی مطالعه‌شده، که مسئله‌های پیچیده را میسّر می‌سازد.




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ